Yogahelg i Tiveden

VARMT VÄLKOMMEN till Yogahelg i Tiveden

Dagar med yoga och naturupplevelser!

Några dagar där du kan släppa allt annat och bara ägna dig åt att vara i nuet. Ett tillstånd vi nutidsmänniskor inte så ofta ger oss tillfällen att uppleva. Här ges du möjlighet att använda yoga och natur som läkande krafter, det hjälper dig att finna din egen inre kärna av lugn och ro att ta med in i din vardag. Genom att du själv är i balans skapas balans i din vardag.

Vi samlas på torsdag eftermiddag, till ett matigt fika! Efter vi bekantat oss med varandra och gården ’Hemma hos Martha & Anders’, gör vi en kortare vandring, med yoga, i omgivningarna innan middagen. Vi avrundar dagen runt lägerelden i tipin som ligger en bit bort i skogsbrynet.

Dagarna börjar med yoga och meditation! Sen äter vi frukost och packar matsäckar för att gå in i naturen. På kvällarna samlas vi runt lägerelden i tipin, eller vid sjön för prat och reflektion.

Yogahelgen är förlagd i en mycket fin och inspirerande miljö, ’Hemma hos Martha & Anders’ i Tiveden. En liten gård med en tydlig ekologisk inriktning, även i detaljer, så helheten är fantastiskt inspirerande för dig som har ett intresse för att leva så miljövänligt som möjligt i samklang med djur, natur och människor. Kika gärna in på deras hemsida http://www.hemmahosmarthaochanders.se

Sjön Unden ligger en kort promenad från vårt boställe. Här finns en magisk plats alldeles vid sjön, som inbjuder till reflektion och meditation till ljudet av vågornas kluckande mot stranden.

Skogen är precis ’runt knuten’ och Tivedens trolska nationalpark en kort bilresa bort. Här i de fina skogarna tar vi kortare och längre vandringsturer, där vi fångar tillfällen att njuta.

Pris  i priset ingår boende i flerbäddsrum med helpension, sänglinne och duschlakan, städning. Om du önskar enkelrum är det ett tillägg med 150:-pp/natt. Alla aktiviteter ingår.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!