Om Äwa

Under mitt yrkesliv har jag alltid jobbat med människor på olika sätt. Innan jag startade eget företag arbetade jag inom värmländsk turism och sedan som gymnasielärare i bland annat vildmarksturism.

Det jag önskar förmedla i min verksamhet är att ha mod att leva utifrån sitt eget hjärta och att därigenom kunna leda sig själv till hälsa!

Hälsa, friskvård och natur har alltid hört till mina intressen. Under en livskris i början av 90-talet kom jag i kontakt med yoga och började utöva det regelbundet vilket hjälpte mig att få bättre kroppskännedom, självkännedom och ro i sinnet.

Så småningom utbildade jag mig till spaterapeut och kom då i kontakt med Taktil massage för första gången och det gav mig en känsla av att hitta hem i mig själv! Detta ville jag jobba mera med! Så för att få ytterligare kunskap i branschen utbildade jag mig till massageterapeut, vilket också öppnade en möjlighet att göra en djup inre resa.

Så utbildade jag mig till Taktil mentor vilket innebär att jag också utbildar i Taktil massage.

Jag vill gärna vidareutvecklas, såväl som människa som yrkesmässigt så det blev snart dags för ännu en utbildning. Jag ville ha en tydlig holistisk syn på människan i behandlingsformen och valde en 2-årig utbildning i reflexologi.

För några år sedan började jag utbilda mig i MediYoga, en meditativ yogaform med mjuka rörelser. Fantastiskt! Nuförtiden börjar jag dagen med ett yogapass och jobbar med yogaklasser, yogasessioner och yogadagar!