Yogaklasser

Under hösten 2020 kommer jag att ha fortsättningsgrupper och nybörjargrupp på måndagar, tisdagar och onsdagar.

Nu kommer jag att ha min yoga i ’Gamla Stallet’ på fina Sundsbergs gård (se www.sundsbergsgard.se ) som ligger på Ekebyvägen 3, bakom fd Hotell Selma Lagerlöf! Det är en stor och rymlig lokal med lugna omgivningar!  Jag lägger ut mattor med FHMs rekommenderade avstånd och ingen kommer vid symtom. Så ska detta funka bra för oss alla!

Söndagen den 30 augusti kommer jag att vara med på Skördefesten i Rottneros park med två tillfällen att prova på MediYoga! Se hela programmet på www.rottnerospark.se

Måndagar 18.30 Nybörjargrupp! Start 7/9 tom 26/10!  8 tillfällen.

För dig som inte yogat förut! Vi går igenom grunderna i MediYoga och använder oss av tre olika pass och flera olika meditationer. En del teori bland annat om andning, mudras, mantran med mera.

Tisdagar 18.30 Fortsättningsyoga! Start 1/9 tom 6/10 6 tillfällen. OBS! Fullbokad

Onsdagar 18.30 Fortsättningsyoga! Start 9/9 tom 14/10 6 tillfällen.

Så blir det även start i oktober; tisdagar 18.30! Start 13/10 tom 17/11 6 tillfällen.

För dig som har yogat förut! Vi gör blandade pass och meditationer. Varvat med lite teori.

Du är varmt välkommen med din anmälan!

Nybörjarkursen kostar 1.600:- 8 tillfällen. Fortsättningskurserna kostar 1.200:- 6 tillfällen. Du får varje yogapass antingen digitalt eller som papperskopia så du kan yoga hemma om du så önskar. Anmälan så snart som möjligt! Om du har frågor så är du välkommen att höra av dig till mig, antingen via mejl eller telefon! Som alltid finns möjligheten att dela upp betalningen, hör bara av dig till mig.

Hoppas vi ses på yogamattan!

Sat Nam